MITT KONSTNÄRSKAP GENOM ÅREN

 
Målande eller det kreativa skapande har alltid funnits där sen jag var liten, målandet med kritor som senare utvecklades till tucshpennor som sen utvecklades till blyerts som sen slutligen utvecklades till målande med akryl och olja. Men att det blev målandet var en slump det kunde lika gärna ha varit musik, dans eller skulptering men eftersom att pennor och papper alltid fanns hemma, och det var där jag känd jag hade bäst självförtorende och jag utvecklades snabbast med målandet, så var det de jag satsade på. Sen på senare dar utvecklade jag dem andra kreativa områdena som musik, dans och skulptering.
Så om man tittar tillbaka på min barndom så var det självklart att jag skulle bli något inom det kreativa områderna, och jag så stolt att jag håller var till den planen.
Men mitt konstnärskap står idag för färger, budskap och kraft en period jag är på nu, jag vill att när man ser min konst att man ska känna något inombords...typ kärlek, positivtet, gäldje och harmoni. Jag har varit på så många utställningar innnan där jag har stått som ett frågetecken och frågat min lärare vad konstnär vill säga. Och min lärare svara tillbaka "ja, hampus det vara en bra fråga". Jag tycker att som konstnär är det så vikigt att budskapet är tydligt oavsett om det negativt eller positivt.  Och, det är något som jag kommer att hålla fast vid oavsett vilken fas jag är in på med mitt konstnärskap. För det är därför jag målar för att beröra männsikor. 
 
PÖÖS,HAMPUS
MICHAELARTZ
 
Allmänt | |
Upp